Bungalow

Bij binnenkomst voelt u zich direct thuis in het gezellige en luxe huisje. Het huisje met riante tuin voldoet aan de moderne standaarden. Tijd om te genieten van uw vakantie!

In het vierpersoonshuisje ontbreekt het u aan niets. U zit midden in de natuur, dicht bij het centrum en u heeft volop privacy. Het terras, gelegen op het zuiden, heeft de hele dag volop zon en heeft zelden last van de wind. Hierdoor kunt u al snel heerlijk buiten van de rust en de natuur genieten.

Ondanks dat het huisje aan de rand van het bos staat, staat het toch op loopafstand van de Boerestreek en zijn de supermarkt en de bakker gemakkelijk met de fiets te bereiken. De electrische fiets kunt u overdekt opladen en ook is er een mogelijkheid om hem in het tuinhuisje neer te zetten. Dit huisje is volledig te vergrendelen, waardoor uw fiets altijd veilig staat.

’s Ochtends maakt u heerlijke warme broodjes klaar in de oven terwijl u de krant leest op uw tablet / laptop via het wifi draadloos internet. ’s Avonds geniet u na een heerlijke dag in Appelscha van de bio-ethanol haard waardoor u ontspannen van het huisje kunt genieten.


Ervaar de rust en de natuur zelf, bekijk de onderstaande video.